Over ons

TruBlue 

Stijlvolle rugzakken uit Canada met laptopvak. Ideaal voor dagelijks gebruik voor studie, stedentrips, werk en vakantie. Licht van gewicht, gemaakt van sterke materialen en never out of style. Klaar om samen met jou de wereld te ontdekken. Bekijk alle verschillende TruBlue modellen en designs en kies jouw nieuwe favoriete rugzak. Discover. Live. True.

TruBlue Europe is gevestigd in Rotterdam (NL). We hebben alle modellen en designs op voorraad voor onze Europese klanten. We garanderen een snelle levering en een uitstekende service.


Maak kennis met een aantal TruBlue teamleden:

Rob Sprumont, President
Geboren en opgegroeid in Toronto, Canada. Rob is vanaf zijn geboorte al betrokken bij het bedrijf. Zijn grote passie voor het maken van kwaliteitsproducten blijft maar groeien en hij zal er nooit mee stoppen.


Joe Lin, Creative Director
Joe heeft veel ervaring in Fashion & Fotografie. Hij designed al meer dan 15 jaar verschillende soorten accessoires. Door zijn oog voor details en kwaliteit stopt hij niet voordat het product perfect is.


Gabriela Oviedo, Digital Marketing Specialist
Ook al weer meer dan een jaar bij TruBlue aan de slag! Gabriela houdt van fietsen, wandelen en nieuwe gerechten uitproberen. Ze werkt hand in hand met onze klanten en streeft ernaar de relatie tussen het merk en de klant nog sterker te maken.

 

 

 

 

 


Michael Rotella, Product Marketing Specialist
In de beginfase van zijn carrière en brengt frisse ideeën met zich mee. Hij streeft ernaar om de functies die eindgebruikers van hun producten eisen tot leven te brengen door middel van marktonderzoek en zijn productontwikkelingsrol bij TruBlue.


Johan de Windt, TruBlue Europe
Gaat nooit het huis uit zonder zijn rugzak. Houdt van videogames, sneeuw en kwaliteitsproducten die opvallen en consumenten verrassen. Gevestigd in Rotterdam en de verantwoordelijk voor TruBlue in Europa.

Wil je ook reseller worden van de TruBlue rugzakken in Europa? Heb je andere vragen over TruBlue? Stuur dan een email naar Johan voor meer informatie: johan@trublue1987.com.

 

LAAT JEZELF ZIEN


SOCIAL: Onze fans helpen ons om de beste producten te maken. Bedankt voor alle hulp!
UNIEK: Onze producten zijn aanpasbaar. Creëer je eigen stijl. Get Personal.

ONTDEK JE EIGEN PAD
NIEUWSGIERIG: Wees nieuwsgierig. Kies je eigen pad, ontdek de wereld met TruBlue.
VERBETERING: We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten verder te verbeteren.

OVERTREF VERWACHTINGEN
KWALITEIT: Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij TruBlue. Je moet altijd op onze producten kunnen vertrouwen.
OPRECHT: We zijn trots op onze doelstellingen en passie voor eerlijke en kwalitatieve producten. Discover. Live. True.   

 
Vragen? Opmerkingen? Feedback? Laat het ons weten!