Retourneren / Ruilen

Retourneren / Ruilen


Retourneren bij TruBlue Europe:
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan TruBlue geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd/gebruikt zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour ook goed verpakt is.

We bieden twee retouropties aan onze klanten:
Optie 1) Kies een pakketverzender naar keuze en regel zelf de aangetekende retour van het artikel naar TruBlue Europe. Retouradres: Kolibri Logistiek / T.a.v: TruBlue Europe / Tiendweg 45K / 2931 LC Krimpen a/d Lek / Nederland. Vergeet niet je ordernummer te vermelden zodat we weten van wie de retour afkomstig is. Belangrijk: bewaar het verzendbewijs goed aangezien dit je bewijs is van verzending. Stuur ons ook een kopie van het verzendbewijs: europe@trublue1987.com. Zodra wij de retour hebben ontvangen, verwerkt en goedgekeurd storten we het aankoopbedrag achteraf terug op je rekening. De verzendkosten voor de retour zijn voor eigen rekening en bedragen circa 6,95 (NL) tot 15,95 (BE) Euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.
Optie 2) Stuur je bestelling gratis retour via een DHL Parcelshop (Let op: alleen voor Nederlandse klanten). Zoek de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop bij jou in de buurt via deze link. Zeg tegen de Parcelshop medewerker dat je een retourpakket hebt voor "TruBlue Europe" (staat bij hun in het systeem). Zij printen het retouretiket en verwerken de retour verder, geen extra betaling nodig. Zorg er svp voor dat je de gekregen pakbon van TruBlue Europe bij de retour stopt. Belangrijk: vraag erom dat ze het retouretiket ook naar jou e-mailen of meegeven. Dit is namelijk je verzendbewijs. Stuur deze s.v.p ook gelijk naar ons toe (europe@trublue1987.com) als bewijs. Zodra wij de retour hebben ontvangen, verwerkt en goedgekeurd storten we het aankoopbedrag terug op je rekening. Het is niet verplicht, maar we waarderen het als je ons van te voren laten weten dat het product retour komt (europe@trublue1987.com). Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je natuurlijk ook vooraf contact met ons opnemen via europe@trublue1987.com of maak gebruik van ons modelformulier voor herroeping.


Ruilen bij TruBlue Europe:
Wil je je (ongebruikte) product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem s.v.p. vooraf contact met ons op via europe@trublue1987.com. Een eventueel verschil (positief/negatief) in het aankoopbedrag wordt apart geregeld.

Vragen:
Mochten er vragen zijn neem dan contact met ons op via europe@trublue1987.com. Bellen kan natuurlijk ook via: +31-(0)850606201 (ma/vrij van 09:00 tot 17:00).